persoonlijk profiel
 

Ronald Janssen is zijn carrière gestart in de ICT. Na zijn overstap naar de consultancy heeft hij ruime ervaring opgedaan met organisatie-interventies en systeemimplementaties. Sinds 2001 is Ronald in diverse advies- en managementrollen betrokken geweest bij verandertrajecten. Veelal daar waar de verbinding van ICT en business bepalend is.

Hij ondersteunde opdrachtgevers in het bepalen van de ambitie, de karakteristieken van de huidige situatie en de verbinding met op te starten verandertrajecten. Daarnaast treed Ronald regelmatig op als trainer in trajecten voor projectmanagers. Als gecertificeerd PRINCE2 projectleider heeft hij diverse systeem- en businessimplementaties in het bank- en verzekeringsbedrijf vorm gegeven en aangestuurd.

Kernwoorden die Ronald  typeren: verbinding leggen, partner voor management en medewerker, veelkleurig in aanpak, samenwerken, gedreven en resultaatgericht.

Ronald heeft zich ontwikkeld door een combinatie van praktijkervaring en studies, waaronder Bedrijfskundige Informatica, Implementatie- en verandermanagement en Turbulentie Management.

Hierdoor is hij als geen ander in staat veranderingen vanuit een breed perspectief te benaderen: hij verbindt harde en zachte aspecten om niet alleen de ontwikkeling van mensen en organisaties eenmalig te verbeteren maar ook blijvend te versnellen. Een opdracht is voor Ronald geslaagd als hij behalve een projectresultaat ook een 'leer-resultaat' kan achterlaten bij de opdrachtgever

Ronald voelt zich prima thuis als project- of implementatiemanager, consultant en trainer.